Logo Textiles & More
T & M International staat bekend om de uitstekende textielkwaliteit, duurzaamheid, natuurlijke uitstraling en geweldige ontwerpen. Ze ontwikkelt hoogwaardige en innovatieve gordijn- en meubelstoffen die worden gebruikt in projecten zoals hotels, kantoren, zorginstellingen en woningen.

Naast geweven stoffen ontwikkelt T & M op maat gemaakte ontwerpen door digitale transfer sublimatie druk voor zowel grote als kleine projecten. Door intensieve samenwerking en ondersteuning in de ontwerpfase aan architecten en interieurontwerpers creëert  T & M innovatieve, onderscheidende ontwerpen die iconisch zijn in prachtige projecten.

Textlies & More - stoffen met digitale transfer sublimatie

Referenties als NHOW Rotterdam, NH Hotels, Radisson Blue, OVG, EU Amsterdam, WTC Schiphol, Landal Green Parks, zorginstelling ‘Zuidwester’ en zorginstelling ‘De Makroon’ zijn enkele voorbeelden.

Textiles & More - gordijnen met digitale transfer sublimatie
T & M werkt graag in nauwe samenwerking met architecten, interieurontwerpers en creatieven om prachtige projecten te realiseren. Het doel is om prachtige projecten met klanttevredenheid als het ultieme doel te realiseren.